OBK – et klassisk kammerkor

Ole Bull Kammerkor 2022Foto: Magnus Skrede

Ole Bull Kammerkor er et klassisk kammerkor. Vi er lidenskapelig opptatt av å framføre klassisk musikk på høyt nivå. Sangerne har lang erfaring fra andre kor, og det er krav om et minimum av notekunnskap for å stille til prøvesang. Repertoaret vårt er bredt innen det klassiske, fra renessanse til urframføringer. Koret mottar elitekorstøtte fra Bergen kommune og nasjonal støtte for kor på høyt nivå.

Prøvesang/åpen øvelse 
tirsdag 17. januar kl. 18:00–19:30

Velkommen til prøvesang for Ole Bull Kammerkor. Vi har åpen øvelse kl. 18:00–19:30 og holder prøvesang før og etter øvelsen. Ta kontakt med dirigent Jon på for å avtale tid for prøvesang.

Sted: Hop skole, Kloppedalsvegen 18. (5 minutter å gå fra bybanen/10 minutter m/bil fra Bergen sentrum)


Akkurat nå er vi på jakt etter én 1. sopran, én tenor (1. eller 2.) og én bass (1. eller 2.). Andre stemmegrupper er også velkomne til prøvesang. Selv om det ikke er ledig plass akkurat nå, kan det dukke opp ledig plass seinere.

La deg friste av våre kommende prosjekter:

  • 21. mars: Huskonsert (Konsert der sangerne i Ole Bull Kammerkor viser fram andre musikalske sider enn korsangersiden … ispedd litt korsang fra det vi jobber med for tida. Gratis inngang.)
  • Mai og juni: Folkemusikkturné i Vestland fylke 
  • Oktober: Konsertprosjektet Med blikket mot stjernene synger verk inspirert av stjerner av bl.a. Ēriks Ešenvalds, Eric Whitacre, Arvo Pärt, Trond Kverno, Karin Rhenqvist m.fl.
  • Desember: Adventskonsert i Johanneskirken

Den fagraste rosa