Personvernerklæring

Om olebullkammerkor.no

https://olebullkammerkor.no er den offisielle hjemmesiden til Ole Bull Kammerkor med organisasjonsnummer
914 850 177 og adresse:

Ole Bull Kammerkor
c/o Jon Flydal Blichfeldt
Kleivelandsvegen 58
5281 VALESTRANDSFOSSEN

Ole Bull Kammerkor er ansvarlig for innholdet publisert på denne siden.

Hvilke personopplysninger vi samler inn
og hvorfor vi samler de inn

Kontakt via nettstedet

Kontakt via nettstedet vårt anses som innledende kontaktmetode for henvendelser fra personer, foreninger, foretak mm. interessert i Ole Bull Kammerkor. I denne forbindelse behandles og lagres navn og e-postadresse i tillegg til selve henvendelsen.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler brukes for å få nettstedet til å fungere og til statistiske formål for å forbedre brukeropplevelsen.
Vi bruker informasjonskapsler (ofte kalt cookies) på nettsidene våre. En informasjonskapsel er en liten fil som inneholder en viss mengde data. Denne filen kan vår nettside sende til nettleseren din. Informasjonskapselen kan da hentes av oss, som vi igjen kan bruke til å hente informasjon om hvordan nettsiden vår brukes og tilpasse den. Informasjonskapsler samler ikke personopplysninger som er lagret på verken harddisken eller datamaskinen din.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Innhold på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Opplysninger gitt på nettstedet brukes kun til tiltenkt formål og deles ikke med tredjeparter med mindre det er nødvendig for å behandle henvendelsen.

Rettighetene dine
når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du kan be om å få et sammendrag som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Logo Grieg Foundation

Ole Bull Kammerkor er støttet av Grieg Foundation